Ingen flytt idag. Heller.

Igår eftermiddag fick vi reda på att jag idag skulle få flytta till Kristianstad. Vid klockan 14 idag var det tänkt. Pappa var ju hemma och vände i Tollarp igår och över natten till idag för att möta byggarbetare som skulle göra nåt med huset (fixa med nåt som heter "avloppet"), så han kom tillbaks hit till Lund vid 11 medan mamma var nere hos mig. Han var hjälpsam och packade ihop alla mammas och pappas saker och gjorde redo för dom att åka. Problemet var bara att under tiden så träffade jag och mamma farbror doktorn, och då såg han att min knuta börjat bli lite... rödare.. och toppigare. Som en stor finne, säger mamma. Och eftersom den ändrat karaktär så vill doktorn ta lite fler prover - och öppna den idag och sätta dränering. Och pga det vill dom inte släppa iväg mig till Kristianstad förrän dom vet att knutan är under kontroll. Så är det. Jobbigt. Men samtidigt bra och tryggt tycker jag.

I övrigt mår jag bra och trivs i min nya säng. Det är lite högre ljudvolym omkring mig nu förstås, vilket jag tycker är lite störande ibland, men än så länge har det gått bra.

Dom vägde mig idag, förresten. 1434 gram nu. Längd och huvudomfång har inte ändrat sig, utan är samma nu sedan mätningen för nån vecka sedan.

Vi hörs kompisar!

(diagrammet uppdaterat 2010-04-09 med korrekt vikt från den 8e)


Kommentarer
Postat av: Eva

Lika så bra att stanna!! Sedan är det så att även bebisar brukar kkunna få lite "resfeber"!!! Inte riktig feber då men att de kan börja dippa mer efter flytten vilket är helt normalt. Endel barn kan börja med detta redan INNAN flytten:) Inte så kul för mamma och pappa men de känner väl av stämmningen eller nått!

SÅ då är det ju skönt att ha detta med dränaget klart innan!! Klokt beslut:)

Ha nu en bra natt!

2010-04-08 @ 22:42:32
URL: http://www.beauceroner.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0