Hej farfar!

Jag fick faktiskt träffa min farfar idag! Och han verkar jättesnäll.

Han var här hos mig i Tollarp nästan hela eftermiddagen, så det var jättemysigt. Han bor egentligen på en plats som heter "Frankrike" men han har haft sin bil på lagning i Helsingborg och skulle komma och hämta hem den nu, och då var det ju jättebra timing att passa på att få träffa mig också nu när jag fått komma hem till Tollarp och allt.

Det är ju förstås långt till Frankrike (ännu längre bort än till Lund - kan ni tänka er?! Ja, det är inte klokt). Men farfar och plastfarmor Tina (som tyvärr inte var med idag) har lovat att komma hit och hälsa på mig lite då och då. Och så får jag och mamma och pappa komma ner till dem när helst vi vill. Jag längtar redan jättemycket. 

Dessutom fick jag reda på att Tina kommer hem till Sverige och hälsar på mig i början av Juni. Det ska bli supermysigt!

Och vet ni. Jag fick presenter också! Av plastfarmor Tinas mamma Sonja fick jag en gosig snuttefilt och av farfar och Tina fick jag jättefina kläder.

För övrigt går allt bra. Jag äter mellan 30 och 50ml på napp varje mål och resten (upp till 70ml totalt per mål) får mamma och pappa ge mig via sond. Jag fortsätter att må bra och trivs fint här hemma i huset och i min barnvagn och nya spjälsäng. Jag knorrar och jobbar dock mycket med magen, eftersom mjölkersättningen jag får verkar vara lite mer krävande. Igår fick mamma och pappa hjälpa mig att bajsa eftersom jag inte hade gjort det på nästan två dagar. Men oj vad jag bajsade sen! Hihi. Ja, jag skäms inte för det. Jag var så nöjd och mysig sen efteråt. Inte undra på det. Men mitt bajs är kanongrönt. Som spenat ungefär. Tanterna säger att det förmodligen är mjölkersättningen som gör det... Dom håller i alla fall koll på det.

Nåväl. Här kommer bilderna från idag! Kram på er alla snälla kompisar!


Kommentarer
Postat av: Pernilla & Sirpa med flock

GRATTIS, skönt för er att komma hem!!!

Lycka till!

Kramar från oss

2010-05-14 @ 18:21:52
Postat av: Richard & Helene

Hej!Tack för alla värmande hälsningar! Det vore mysigt om ni ville komma hit någon dag och fika med oss och hälsa på lilla Emelie!Kramar

Richard & Helene

2010-05-14 @ 21:25:13
Postat av: Christine Andersson

Hej Emelie så skönt att du har fått komma hem till Tollarp.Lycka till. Kramar från nästkusinerna i Degeberga.

2010-05-15 @ 19:04:52
Postat av: Kusin Alfvin, Moster Anette och Onkel Trumma

Vi kommer gärna och hälsar på men det får vänta tills Alfvins näsa slutar tramsa och hostan försvinner. Alfvin har samlat en stor hög med stenar som han skall ta med sig till Tollarp och kasta i "Helens å". Om samlandet fortsätter i detta tempo och hans näsa fortsätter att rinna så får vi snart hyra släp får att få med all sten...

Hoppas att vi ses snart!A & M & A

2010-05-17 @ 22:29:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0